Extra verlichting

geplaatst in: Auto, Verbetering | 0

Hoog op mijn verlanglijstje stond nog extra verlichting op de voor en achterkant van Milady.

De lampen heb ik via Aliexpress gekocht, 2 stuks 7″ 36w cree led verlichting voor de voorzijde (€ 42,23 per twee) en 1 STKS 4″ 18 w Cree LED Flood Light voor achter (€27,19 per stuk). Je moet dan wel even geduld hebben, het verzenden kan wel een paar weken duren, maar de kwaliteit is prima als extra verlichting.

De voorste lampen heb ik achter de gril gemonteerd, dan vallen ze niet zo op en wordt het aanzicht van de Series niet teveel aangetast…

Milady 2016-02-28_002

De lichtopbrengst is prima, ik plaats nog wel een foto waar de lampen in gebruik zijn, maar dit geeft een aardig idee

Milady 2016-02-28_004

Aan de achterzijde heb ik het kleine lampje gemonteerd, vooral als achteruitrijlamp. Het achteruit rijden met de grote onverlichte auto, achteruit de oprit op en de schuur in was toch wel een behoorlijke opgave en op deze manier gaat dat een stuk beter.

Milady 2016-02-28_007

De bediening van de lampen zit in het middenpaneel van het dashboard:

Milady 2016-02-28_001

(hier ontbreekt nog een blauw ledlampje voor de achterste lamp, dat is besteld bij Radio Beurs in Breda en later gemonteerd)

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.