Gutz foundation steunen?

geplaatst in: Afrika 2016, Algemeen, Avonturen, Tanzania | 2
[:nl]GUTz (Get Up Tanzania) coördineert de organisatie van muziek- en theaterevenementen waar gratis HIV-testen en advies direct beschikbaar is voor het publiek. Tijdens deze evenementen wordt de jonge generatie van Tanzania gemotiveerd om op te staan tegen het taboe rond hiv en op te staan voor zichzelf en hun land. In gebieden met een hoge HIV-risicofactor wordt een relaxte festivalsfeer gecreëerd om de ideologie over te dragen en de eerste stap direct te zetten: opstaan en laten testen!

GUTz Foundation

Directe sponsoring van GUTZ is mogelijk op: gutz-foundation.org/en/donate/

Vermeld a.u.b. “Milady Landy” bij je sponsoring.

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

2 Responses

 1. Hans&Joke Koreman

  Beste Sonja en Gert-Jan,

  Het was een geweldig leuke avond in de Nieuwe Nobelaer. Wij hebben geboeid gekeken naar een indrukwekkende presentatie van jullie toch wel spannende onderneming. Complimenten aan Gert-Jan voor de samenstelling en voor jullie beiden voor de humorvolle, bevlogen en ontspannen manier van presenteren. Het was net een soort van familiefeestje. Wij vonden het geweldig fijn om er bij geweest te zijn.

  Hartelijke groeten

  • Gert Jan
   Gert Jan

   Beste Hans en Joke,
   Leuk dat jullie erbij waren.
   Wij waren enigszins overdonderd door de grote belangstelling voor deze presentatie, maar ook wij hebben het reuze naar ons zin gehad.
   Groet van Gert Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.