• Annemarie, Sonja and Gert Jan, Iringa, Tanzania
 • goodbye sister, Iringa airport, Tanzania
 • waving sister, Iringa airport, Tanzania
 • waving sister, Iringa airport, Tanzania
 • crazy sister, Iringa airport, Tanzania
 • laughing sister, Iringa airport, Tanzania
 • Iringa airport, Tanzania
 • Iringa airport, Tanzania

Dag lieve gekke zus

geplaatst in: Afrika 2016, Avonturen, Tanzania | 3

Van 22 november tot 7 december reist Annemarie met ons mee, heerlijk om een klein stukje van ons avontuur letterlijk te kunnen delen met mijn dierbare zus.

We laten haar meegenieten van de prachtige natuur in Arusha National Park, de Serengeti en Ruaha NP. Ze smult met ons van de vele vergezichten, de knusse dorpjes, de marktjes en de veelkleurige mensen. We hebben de tijd om eens uitgebreid met elkaar te praten en ’s avonds bij de tent met een biertje herinneringen op te halen.

En dan ineens zit de tijd erop. In Iringa zetten we haar op het vliegveld af, ze vliegt naar Dar es Salaam om nog een paar laatste dagen met Suzanne door te brengen.

Het was geweldig om te zien hoe je genoot van elk moment, fijn dat je erbij was lieve Mie.

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

3 Responses

 1. Suzanne

  Wat een prachtig, liefdevol stukje over een tijd die ook voor haar heel bijzonder was! Fijn dat jullie de liefde voor het mooie Tanzania zo hebben kunnen overbrengen & ik kan niet wachten om nog meer met haar en jullie te delen de komende jaren! Geniet van de laatste weken zuid Afrika ❤️ Dikke kus

 2. Annemarie

  Het heeft mijn leven voor goed de juiste richting gegeven. Dit heb ik met jullie Gert Jan, Sonja en Suzanne… wij samen, genieten, beleven, to be…in Africa Tanzania mogen ervaren. Dank je wel lieve broer en schone zus niks was te veel of te zot, WAUW what a feeling!
  Beautiful people <3
  Suzanne…mmm je ziet me terug :))
  Liefde.!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.