Laatste camping in Spanje

geplaatst in: Avonturen, Marokko 2015, Spanje | 0

Om 7:30 gaat de wekker op de camping in Mazarron, douchen in het paleis dat ze een toiletgebouw noemen en lekker koffie zetten met een stukje stokbrood erbij. Het wordt half tien voor we vertrekken en we hadden eigenlijk om 9:30 bij Bryan afgesproken… dat hoor ik ook nog even van hem als we even voor tienen voor zijn huis ontmoeten. Om 10:20 zijn we bij Ken Sherwood, de garage, met hem bespreken we het probleem en we komen eropuit dat er eigenlijk niets aan te doen is op dit moment. Een grotere ventilator zal het probleem wel oplossen, maar die heeft hij niet, haal maar een ventilator van een Vauxhall … op de sloop, hij heeft er één in gebruik als afzuiging voor de spuitcabine.

Boodschappen doen in een buitenlandse supermarkt is altijd een avontuur, vooral met Marc en Gert Jan in het gezelschap.

Sonja Van den Berge - 2015-07-15 22.09.12

De reis verloopt verder voorspoedig, we houden de snelheid beperkt en vragen ook bij het stijgen een beperkt vermogen van de motor zodat de temperatuur niet te ver stijgt. Deze tactiek blijkt te werken, we ondervinden vandaag geen problemen. Zelfs zo dat we verder en langer reizen dan we eigenlijk voorgenomen hadden, we stoppen uiteindelijk op camping Torre del Mar in Torre del Mar om een uur of 18, ook weer een echte Spaanse camping, gezellig hoor.

Marc en ik plegen wat onderhoud aan Milady, de handrem bijstellen en een stukje plaatwerk bijkloppen. Daarvoor testen we de HiLift Jack uit…

’s Avonds uit eten in het stadje,een gezellig Spaans restaurantje, maar de hoeveelheden eten vallen (vooral Sonja en Marc) wat tegen.

Maar de wijn was wel chique

Sonja Van den Berge - 2015-07-15 22.41.11

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.