Asilah

geplaatst in: Avonturen, Marokko, Marokko 2015 | 0

We rijden vandaag naar Asilah,

we zoeken een camping aan het strand om gewoon nog lekker een dagje van Marokko en de zon te genieten. De rit ernaartoe is mooi langs verlaten stranden en allerlei landbouwgebieden. De wegen zijn prima en we kunnen goed opschieten ondanks dat we de snelweg (alle snelwegen in Marokko lijken tolwegen te zijn) vermijden. Met de combi van de T4A-kaart en de OSM-kaart vinden we prima de weg.

Voor de lunch stoppen we in Larache waar we ook even de medina inlopen.

Marokko 2015-07_805

Marokko 2015-07_799

In het begin van de middag komen we op de camping aan, Camp as Saada, een beetje vergane glorie. De Belgen die we ontmoeten in de loop van de middag bevestigen dat de camping een beetje basic is en we adviseren hen nog een paar campings die wij al gehad hebben de afgelopen dagen.

’s Avonds  wandelen we nog langs het strand en zoeken een restaurantje op de boulevard, het is best gezellig met veel mensen die wandelen en naar de kermis gaan. Ook het restaurantje is een beetje basic maar best lekker. We besluiten dat we een dag eerder naar Tanger vertrekken, dus morgen niet blijven zodat we iets meer tijd hebben om terug te rijden.

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.