Fuengirola

geplaatst in: Avonturen, Marokko 2015, Onderweg terug, Spanje | 0

Heerlijk zo’n moderne, goed onderhouden camping, camping municipal in Fuengirola, we genieten alle vier volop van de gratis warmte douches en ontbijten bij de bar van de camping, lekkere sterkte Spaanse koffie en brood met marmelada. Het valt ons wel op dat het hier veel warmer is dan in noord Marokko, typisch wat zo’n zeestraat voor verschil kan maken.

De route die we hebben uitgestippeld loopt van Malaga via Granada naar Madrid en we vermijden de tolwegen nog in Spanje, Milady doet het prima, maar we moeten wel rekening houden met de temperatuur, het is hier overdag zeker 35+. We houden de snelheid op 90 km/h en de temperatuurmeter in de gaten, zo kunnen we toch lekker opschieten.

Tussen de middag gaan we op een willekeurige plek de weg af en genieten we van een heerlijke lunch in een mooi en goedbezocht hotel/restaurant, echt Spaans, met een lekker biertje en wijntje erbij, gewoon genieten!

De camping Osuna ten noorden van Madrid is mooi gelegen in een bos/park met schaduwrijke plekken onder de hoge bomen. Ook hier weer goed sanitair en prima onderhouden en… gratis wifi! We eten weer op de camping met wat we nog bij ons hebben, en dat smaakt prima.

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.