Pyreneeën

geplaatst in: Avonturen, Marokko 2015, Onderweg terug, Spanje | 0

Hoe noordelijker we in Spanje komen hoe koeler het wordt denk ik, nou mooi niet, het blijft heet tot aan de Pyreneeën. Met de temperatuurmaatregelen, snelheid <90km/h, oog op de temperatuurmeter,  doet Milady het prima,

Marokko 2015-07_854

alleen bij de laatste stop voor de Pyreneeën ontdek ik een rammel in de aandrijflijn, we zoeken op de Garmin een garage en stellen die als tussenpunt in. Vóór we daar aankomen ontdekken Saskia en Sonja een 4×4-garage langs de weg, daar draaien we in en zij blijken Land Rover als specialiteit te hebben, best handig. De monteur ontdekt al snel dat de remvoeringen van de transmissierem los in de trommel liggen en verwijdert die, we zullen zonder handrem verder moeten. Sonja en Saskia gaan in gesprek met de dame achter de balie die de vrouw van de baas blijkt te zijn. Zij rijdt zelf in een Land Rover en doet mee met de Marokko 4×4 Chalenge, best een uitdaging weten Saskia en Marc.

Na deze onverwachte stop gaan we verder de Pyreneeën in, tot in Andorra la Vella is het best nog een eind stijgen en de camping die ik heb uitgekozen (er ligt er ook één in de stad, dat had wel handiger voor ons geweest;)) ligt nog zo’n 10 km de bergen in.

De camping is wel prachtig gelegen en veel van de campinggasten zijn wandelaars zo te zien, er zijn allerlei wandelroutes uitgezet en ook een golf course die eindigt op de camping. We eten in het restaurant op de camping en moeten voor het eerst ’s avonds weer een trui aan, best lekker eigenlijk.
’s Nachts regent het.

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.