Spanje in

geplaatst in: Avonturen, Frankrijk, Marokko 2015, Spanje | 1

We rijden vandaag vanuit Frankrijk Spanje in

We vertrekken om 8:00 uur, koffie gezet en croissantjes en brood gehaald. Dan gaan we weer op weg. We gaan eerst een supermarkt opzoeken om Franse boodschappen te doen bij de Intermarché, heerlijk weer eens rondlopen in een Franse supermarkt.

Onderweg veel vakantieverkeer en files bij Bordeaux, we nemen de RN-wegen om de file te vermijden. Om een uur of 19 zijn we bij de Frans-Spaanse grens. Daarna gaan we via de voet van de Pyreneeën het binnenland van Spanje in.

In de loop van de avond krijgen we door dat Milady last van de warmte heeft. Bij langdurige belasting is de koppeling minder betrouwbaar…

’s Avonds overnachten we in Olite, Noord-West Spanje. Midden tussen de windmolenvelden, en dat merken we bij het opzetten van de tenten, alles flappert en doet. ’s Nachts slapen we onrustig vanwege de wind.

Marokko 2015-07_006P

Marokko 2015-07_001

Marokko 2015-07_002

Marokko 2015-07_003

Marokko 2015-07_005

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.