Weerzien met Bryan

geplaatst in: Avonturen, Marokko 2015, Spanje | 0

Vandaag gaan we op bezoek bij Bryan, mijn oud-collega.

Milady is weer afgekoeld en wij hebben heerlijk geslapen op onze biertjes…

We nemen koffie en verder niks (want er is nog geen brood) in de bar. In het dorpje Ana zoeken we een bakker op en kopen twee zakjes croissants (met chocolade blijkt later) voor ons rijdend ontbijt.

De tocht naar Bryan verloopt verder probleemloos, vooral ook omdat we de snelheid beperkt houden tot 90km/h waar we andere dagen toch echt vaak boven de 100 reden.

Mijn weerzien met Bryan is fantastisch, hij blijkt niks veranderd te zijn, ja OK, de jaren zijn hem aan te zien, maar hij blijft dezelfde gentleman die ons met zijn verhalen entertaint.

Bryan leidt ons naar de camping in Mazarron waar we samen een biertje drinken en verder bijkletsen. Bryan gaat nog even de honden voeren en komt dan terug om met ons te gaan eten, we eten bij zijn favoriete Engelse restaurant in Mazarron. Voor hij terug komt hebben wij nog even de zee geprobeerd, heerlijk om even onder water te duiken…

De avond is gezellig en we spreken af om ’s ochtends bij een garage langs te gaan om naar Miladies probleem te laten bekijken.

Gert Jan
Volgen Gert Jan:

Ik ben de restaurateur, bouwer, chauffeur en monteur van Milady Landy. Ik heb deze website gebouwd en schrijf veel van de stukjes. Ik fotografeer graag, het resultaat kan je bewonderen op deze site. Email: GertJan@MiladyLandy.nl

Gert Jan
Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.