Het grote reisplan

Na ons grote Afrika-avontuur in 2016-17 hebben we besloten te onderzoeken of we van reizen ons leven kunnen maken.

Om dit plan te kunnen realiseren hebben we ons verdiept in onze financiën en uitgebreid ons grote plan besproken met onze kinderen. Na maanden wikken en wegen hebben we in de loop van 2017 de knoop doorgehakt, we gaan stoppen met werken en onze droom realiseren.
Met onze beide werkgevers hebben we het plan besproken met als doel om in 2019 te starten met een wereldreis met een nieuwe Milady Landy. We besluiten tot ongeveer de zomer van 2019 door te werken en dan allebei ontslag te nemen.

In juli 2017 kopen we een andere Land Rover Defender, een 130 vanwege de ruimte. Er is nog wat werk aan maar de basis van deze auto van 1998 is prima en vooral beter geschikt voor onze plannen dan de oude Milady. Een nieuw hefdak van PSP ExpeditionCampers, Paul van der Beek maakt van de pickup meteen een kampeerauto. De inrichting maak ik zelf. Het hele verhaal staat hier.

Ook ons reisplan krijgt steeds meer vorm. We willen van thuis uit vertrekken en niet meteen weer door Afrika reizen, al blijft dit mooie continent wel hoog op ons verlanglijstje staan.
De wereld is zo groot en er is nog zoveel te ontdekken…

Hieronder staat een voorlopig grofmazig plan:

5 gedachten over “Het grote reisplan”

 1. Wat bijzonder Gert Jan en Sonja, veel ontdekkingsplezier op jullie reis.
  Mooie en vooral zorgeloze kilometers 👍

  Groetjes van Henny van Putten 😘

  Beantwoorden
 2. Hoi Gert Jan en Sonja ..veel plezier met de reis en we genieten idd van de Bondshow !! Jammer dat je er niet bij bent ..maar jullie hebben je eigen mooie show van landen !! Een goed en gezond 2020 voor Julie en een fijne voortzetting van jullie reis !!

  Beantwoorden
 3. Hoi Son en Gert,
  Met zoveel warme ontvangsten zullen jullie wel een heel andere kijk op de mensheid krijgen… terwijl men hier elkaar de hersens inslaat, worden jullie gastvrij ontvangen en zien de mooiste dingen. Prachtig. Keep on going !!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.