8 gedachten over “Contact”

 1. Hallo Gertjan en Sonja,
  Wij, Martin en Jose de Graaff, zijn een Defender 300 Tdi camper aan het opbouwen voor onze wereldreis en zijn nu toe aan het water filter systeem. Wij hebben via facebook gelezen dat jullie een Reich inline koolstoffilter gebruiken die goed bevalt. Gebruiken jullie hierbij de pomp van Shurflo, zo ja welk type (12 v uiteraard) of een ander merk pomp?
  Alvast bedankt en vriendelijke groet van Martin en Jose

  Beantwoorden
  • Hallo Martin en Jose,
   Wat leuk dat je reageert op onze website.
   We hebben inderdaad een Reich filter geïnstalleerd en daarvoor een Shurflo Trailking 7l 12v pomp (online besteld bij Obelink). Deze pomp slaat automatisch aan zodra water gevraagd wordt aan de perszijde van de pomp en dat is erg makkelijk.
   Heb je ons filmpje over de inrichting van de auto al gevonden? Daar kan je misschien wat ideeën opdoen.
   Succes verder met het inrichten en plannen maken en wie weet tot ziens onderweg.
   Groet van Gert Jan

   Beantwoorden
   • Hoi Gert Jan,
    Bedankt voor je snelle en duidelijke reactie. We gaan hier zeker mee aan de slag. En inderdaad wie weet tot ziens onderweg.

    Groetjes Martin en Jose

    Beantwoorden
 2. Hoi Gert Jan, we hebben net gelezen in jullie nieuwsbrief dat jullie je huis hebben verkocht. Dit is ook ons plan voor volgend jaar. Hoe hebben jullie dit geregeld wat betreft de administratieve zaken. Zoals een brief/postadres? Hebben jullie je ziektekosten verzekering gewoon aangehouden/aan kunnen houden? En een extra reisverzekering afgesloten mbt repatriëring bij ziekte of overlijden e.d. en zo ja hebben jullie een aanbeveling voor ons wat betreft verzekering? Wij willen wel één maand per jaar terug naar Nederland (zonder de auto) voor bezoek aan de kinderen enzo. Zijn er nog andere dingen waar we misschien niet aan denken, waarvan jullie zeggen dat moet je nog doen of rekening mee houden.
  Wat betreft de auto hebben we alles wel op orde, maar dit soort zaken zijn voor ons nog wel een obstakel als je geen huis meer hebt in Nederland, ook wat betreft pensioen en AOW uitkering. Wij zijn nu 62 en 56 jaar en willen dus eerder stoppen met werken. Alle tips zijn graag welkom.
  Groet, Martin en Jose

  Beantwoorden
 3. Hoi Gert-Jan en Sonja,

  Wij hebben het plan om eenzelfde camper als jullie te gaan bouwen ook op basis van een 130.
  Is het zorgen dat het een station wordt, hefdak installeren, zorgen dat de 200x130x90 schoenendoos past en de rest van de inrichtingseisen van de belastingdienst, voldoende voor het kwarttarief.
  Voor ons is dit op het moment de enige optie om de Defender te kunnen gaan rijden

  Vriendelijke groet, Rutger en Kim

  Beantwoorden
  • Hallo Rutger en Kim,

   Je hebt vast onze video over hoe wij leven in Milady Landy al gevonden, daarin kan je onze inrichting “in gebruik” zien.
   Ja, na de opbouw van het hefdak (met zijpanelen) en het verwijderen van de tussenwand en tussenschot en het inrichten met kookgelegenheid, opbergkastjes en (eventueel verwijderbaar) tafeltje is onze Milady Landy goedgekeurd door RDW en belastingdienst. Je moet dan eerst langs de RDW voor de herkeuring tot camper en dan een aanvraag doen bij de belastingdienst, met de nodige bijlagen, voor het goedkeuren van het kwarttarief. Je moet ook een aangifteformulier BPM invullen als de 130 nu nog op grijs kenteken staat.

   Het hefdak is overigens geplaatst door Paul van der Beek van PSP Expedition Campers.

   Als je meer vragen hebt kan je me ook een mail sturen via info@miladylandy.nl

   Groet van Gert Jan

   Beantwoorden
 4. Hoi Gert-Jan en Sonja,

  Net even jullie site bekeken, wat een mooie dingen maken jullie mee :).
  Maar nu eerst even genieten in Nederland.

  Groetjes Chantal (Hornbach Apeldoorn).

  Beantwoorden
  • Hoi Chantal,
   Wat verrassend om een reactie van je te krijgen.
   Inderdaad genieten we volop van het weerzien van onze familie en vrienden.
   Groetjes van Gert Jan en Sonja

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.