De aankoop op Ebay

Op 16 september 2007 kocht ik via een Ebay veiling een oude Land Rover Series III, LWB (long wheel base) van 1980.

Na onze gezinsreis naar Tanzania in 2006 had ik me voorgenomen dat ik een voertuig wilde waarmee we door Afrika konden reizen. Na lang wikken en wegen besloot ik dat het een Land Rover moest zijn en dat ik gezien het kostenplaatje zou gaan voor een Series. Na lang zoeken begreep ik dat ik in Engeland de meeste kans had om voor een redelijke prijs een auto in redelijke staat op de kop te tikken. Ik meldde me aan bij Ebay.co.uk, gewoon met m’n gebruikersnaam die ik al had voor aankopen die ik in de US al gedaan had. En dan maar zoeken en bieden…

Ik besloot dat m’n maximale bod € 500 zou zijn, ongeveer £ 350 destijds en zag zodoende menig Land Rover aan m’n neus voorbij gaan.

Op 16 september 2007 was het dus raak. Ik kocht van Garry deze Land Rover series III, LWB van 1980, “spares or repair” voor £ 255, ongeveer € 350 destijds.
Spannend hoe de auto eruit zou zien in het echt… Ik sprak met Garry af dat hij hem nog even op z’n erf zou laten staan, mijn broer Peter woonde in Engeland en zou de auto bij hem ophalen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.