Laatste vakantiedag

Onze laatste vakantiedag alweer, wat is dat snel gegaan en zoals ik al eerder schreef zonder ruzie of onoplosbare dingetjes met Milady, gewoon prima.

De snelweg naar Parijs is wel druk, maar we staan amper in de file, alleen één keer bij de tolpoorten stroopt het verkeer een beetje op.
Parijs in rijdt vrij makkelijk, de Garmin heeft een prima route voor ons gevonden en snel staan we aan de voet van de Eiffeltoren, daar kunnen we even uit de auto om foto’s te maken, samen met honderden anderen die uit de bussen stappen om hetzelfde te doen als wij, dit unieke moment vastleggen.

Marokko 2015-07_871

Marokko 2015-07_879

Marokko 2015-07_875

We rijden verder door Parijs en gaan ook nog de Notre Dame langs en dan weer de stad uit, dat kost nog wel even tijd, maar op zich is het goed te rijden.
Net ten noorden van Parijs gaan we nog een laatste keer tanken bij de Intermarché en eten we een broodje. Dan kunnen we doorrijden naar België.
In Schoten eten we voor het laatst met z’n vieren, mosselen bij de Colmar, lekker hoor met drank en toetjes van het buffet.

We laten Milady nog even de huizen in Brasschaat zien waar ik heb gewoond…

Marokko 2015-07_887 Magdalenalei Pastorijstraat
Om 21:30 zet Milady Marc en Saskia thuis af en om 22:00 zijn wij ook weer thuis op de Grauwe Polder, zo kunnen we vannacht weer in ons eigen bedje slapen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.